دراین مطلب آمده است: خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی، که مواد معدنی
بسیاری چون آهن، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهای A،B وE را داراست.
تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از
سرطان ها مانند سرطان کولون، معده و غیره پیشگیری کند.
به گزارش سیب
وسوران، یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را
در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا
مقداری خرما میل کنید و بلا فاصله یک یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید.
خاصیت دیگر خرما، خنثی کردن اسید اضافی معده است و از آنجا که زیادی اسید
معده باعث ترش کردن و دل درد می شود، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می
توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید، بدین طریق که 2 تا 3
عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و
بنوشید. خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف کنید.
همچنین حتماً
برای خواب راحت تر و آرامش بیشتر شام خود را حدود ساعت 7 بعداز ظهر خورده و
قبل از خواب یک عدد خرما و یک لیوان شیر گرم میل کنید .
خرما برای
افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی کنید به جای قند و شکراز خرما
برای نوشیدن چای استفاده کنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید.
ورزش کاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی که با
خرما تهیه شده باشد، استفاده کنند.
برای مثال خرما و شیر را به همراه
نصف فنجان آب آناناس تازه، یک قاشق پودر نارگیل و یک قاشق آناناس خرد شده،
در مخلوط کن ریخته و معجون فراهم آمده را میل فرمایید.
صد گرم خرمای
تازه دارای 163 کیلو کالری انرژی، 9/0 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی ، 38 گرم
گلوسید ،30 میلی گرم فسفر، 3/1 میلی گرم آهن ، 51 میلی گرم کلسیم، 10 میلی
گرم ویتامینC می باشد . صد گرم خشک آن دارای 300 کالری انرژی ، 2 گرم
پروتئین ، 6/0 گرم چربی ، 73 گرم گلوسید ، 60 میلی گرم گوگرد ، 50 میلی گرم
فسفر ، 650 میلی گرم پتاسیم ، 65 میلی گرم منیزیم ، 70 میلی گرم کلسیم ، 2
میلی گرم آهن ، 2/2 میلی گرم نیاسین می باشد. سدیم و ویتامینA آن قابل
توجه نیست.