برگزاری سومین کنگره ملی شهدای بوشهر در اسفند ۱۴۰۵

گروه استان‌ها - با اعلام فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، در سومین کنگره ملی شهدای این استان در اسفندماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۸۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸ 26 February 2026

برگزاری سومین کنگره ملی شهدای بوشهر در اسفند ۱۴۰۵

به گزارش خبرنگار تابناک در استان بوشهر، سردار «حمید خرمدل» فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سومین کنگره ملّی شهدا در استان بوشهر در اسفند ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

وی با بیان وضعیت کلی کنگره ادامه داد: این کنگره با شعار محوری «بوشهر، پرچمدار حماسه‌های نخست» در ۲۲ کمیته و ۶ کارگروه مشغول فعالیت است.

️فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، با اشاره به آغاز روند اجرایی سومین کنگره ملّی شهدای استان بوشهر افزود: روند اجرایی کنگره آغاز شده و ۲۰۶ عنوان برنامه اصلی و شاخص از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا پایان اسفندماه برگزار خواهد شد‌.

️سردار خرمدل همچنین گفت: نشست‌های تخصصی کمیته‌ها و کارگروه‌های این کنگره برگزار شده است و ۱۲ یادواره شهرستانی و ۱۰ اجلاسیه استانی در سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود؛ همچنین شعار فرعی کنگره با عنوان «هر نخل یک حماسه، هر موج یک روایت» در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: تابناک