مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: توسعه کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر است.
کد خبر: ۴۲۸۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱ 22 May 2017
امراله احمدی بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از کارگاه تولید کود ورمی کمپوست اظهار داشت: با توجه به روند کاهش استفاده از کودها و سموم شیمیایی و به منظور تولید محصولات ارگانیک و توسعه استفاده از کودهای آلی به‌ویژه ورمی کمپوست ایجاد کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار این مدیریت محسوب می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر اضافه کرد: ورمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بو، عاری از تخم علف‌های هرز و حاوی میکرو ارگانیسم هوازی سفید مانند ازت و باکتری ها است.

احمدی ادامه داد: بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی و دارا بودن عناصر میکرو مانند آهن، روی، مس و منگنز از دیگر ویژگی‌های کود ورمی کمپوست است.

وی بیان کرد: دارابودن مواد محرکه  رشد گیاهی نظیر هورمون ها، قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی، فرآوری سریع تر از سایر کمپوست ها، عاری از باکتری های غیرهوازی، قارچ ها و میکروارگانیسم های پاتوژن و قابل مصرف در پرورش همه محصولات کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر افزود: این واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن در سال فعالیت دارد و از سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت چهار هکتار راه‌اندازی شده است.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار